Couscous-salaatti

Tämä helppo ja maukas couscous-salaatti toimii välipalana, kevyenä lounaana tai lisukkeena muun ruuan kanssa. Välipalaksi (tai lounaaksi) tämä soveltuu sellaisenaan tai joukkoon voi lisätä esimerkiksi fetaa tai kranaattiomenan siemeniä.


Couscous-salaatti
250g couscous
suola
pippuri
1 tl kuminaa
1tl savupaprikaa
vettä
punasipuli
kurkku
tomaatteja
persiljaa (kuivattua noin 1rkl tai vajaa nippu tuoretta hienonnettuna)
sitruunamehua (yhden sitruunan mehu)
oliiviöljyä

Sekoita couscous ja mausteet kulhossa. Lisää kiehuvaa vettä niin, että couscous peittyy.
Peitä kelmulla ja anna tekeytyä.
Pilko kasvikset pieniksi kuutioiksi.
Irroittele couscous haarukalla.
Sekoita kasvikset ja persilja couscousksen joukkoon.
Lisää sitruunamehu ja öljy. Sekoita.

Lisää haluamasi lisukkeet ja tarjoa.

Vinkki: Lisää ennen kasviksia 1 rkl tomaattipyrettä ja sekoita.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja (piikeillä tai ilman) tai kommentoi muuten vaan