On se kun langatkin juttelee :D

Heips!

Sain joulukuussa ihanaa Debbie Bliss:in Baby Cashmerinoa neulojakaverilta. Jonkun aikaa etsin sopivaa projektia kunnes lanka alkoi kuiskailla haluavansa huiviksi. Sitten löysinkin LaLa's Simple Shawl ohjeen ja aloin neulomaan.

Pian koko projekti suorastaan huusi haluavansa päästä lämmittämään äitiäni, joten kysyin oliko lanka (ja erityisesti sen väri) äitini mieleen. Ja niinhän siinä sitten kävi että tämä ihanan simppeli ja kaunis huivi pääsi valmistuttuaan muuttamaan uuteen kotiin.

Nyt kun käsittelin kuvia huivista niin ihan meidän äidin näköinen huivihan se on.

Lisäsin itse nirkkoreunan, koska päättelyvaiheessa tuntui että huivi kaipasi vielä jotakin. Ja sehän se oli: yksinkertainen mutta koristeellinen reunus.

Pitänee itsellekin jossain vaiheessa neuloa tällainen. Pidän mallista aivan suunnattomasti ja oikeanlaiseen lankaan yhdistettynä varmasti minun tyyliini sopiva.Saas nähdä milloin saan seuraavan projektin valmiiksi. Sain nimittäin riesakseni tenniskyynärpään ja neulominen on jonkin aikaa kiellettyjen asioiden listalla (kyllä mä varovaisesti rivin silloin toisen tällöin neulon kun muuten tuntuu että kädet lopettaa kokonaan toimimasta)

2 kommenttia :

  1. Siitä tuli ihan tosi kaunis! Tykkääs ihan simona, kuvat ovat myös kauniita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itsekin tykkään todella paljon :P Ja onhan se kun kamera antaa oikeuksia taidoille :D

      Poista

Risuja, ruusuja (piikeillä tai ilman) tai kommentoi muuten vaan