Lahjoja kerrakseen

Moikka moi!

Joulu lähestyy ja minä ainakin odotan kovasti että pääsen perheeni luo kyläilemään viikoksi. Sen jälkeen saan nauttia siskoni seurasta vielä viikon kun hän tulee meille <3 Aivan mahtava loma tiedossa siis. Ainut pikkuinen miinus on se etten pysty viettämään joulua miehekkeeni kanssa (mutta sitä se elämä on vuorotyölläisen puolisona)

Jouluaattoiltana tulee ajastettu postaus neulomastani joululahjasta.

Palaillaan ajassa kuitenkin hieman taaksepäin. Meillä oli Kalakukko neulojien pikkujoulut alkukuusta ja voi että sitä langan ja naurun määrää! Aivan mahtavat pikkujoulut jälleen kerran!

Tosiaan sorruin ostamaan aivan ihanaa  Kraft Hand-Dyed  merinosilkki-lankaa pitsivahvuisena ja värikin on aivan upea (syvän violetti). Tämä ihanuus haluaa olla huivi (ehkä jopa kaksi) :D

Pikkujoulupaketista paljastui TeeTee Pallasta kaksi kerää ja tummaa minttusuklaata yksi levy (nams ja kiitos ArualMaria!)

Arpajaisista voitin The Natural Dye Studion Dazzle (100% British Blue Faced Leicester) -lankaa värissä Midnight <3 Tavallaan tämäkin haluaisi olla huivi mutta ehkä turhan karkeaa...taitaa päätyä joihinkin nätteihin sukkiin ;)

Ja sitten sain neljä kerää Debbie Bliss Baby Cashmerino -lankaa harmahtavan violettina. Kaikki langat huutelee mulle että haluavat huiveiksi...tästä on jopa mielessä mitä mallia voisin lähteä tekemään sitten joskus :D Kiitos vielä Mannavaara! (keksin kyllä jonkun keinon "kostaa" tän sulle :D)

Lisäksi sain kuvauspalkkioksi käsintehtyjä silmukka- ja kerrosmerkkejä toivomissani väreissä <3 Ai että kun kelpaa rueta neulomaan nuita huiveja :)

Posti toi pari päivää sitten paketin jonka sisästä löytyi Tuluskukkaro -blogin synttäriarvonnan palkinto. Belgialaista suklaata ja Lana Grossan sukkalankaa sini-vihreä-harmaana! Oih <3

Lisäksi sain ensimmäisen joululahjani: Arabian KoKo-sarjan syviä lautasia (2x valkoinen) ja kulhoja (2x mintunvihreä)

Rauhallista joulun aikaa <3

-Ninni

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja (piikeillä tai ilman) tai kommentoi muuten vaan