Koska klassikotkin tarvitsevat vaihtelua

Kokkailin klassikoiden klassikkoa eli pastakastiketta. Siis sitä helppoa tomaattimurskaversiota. Mutta koska kyseinen ruoka on sellaisenaan aikas tylsä/nähty ja minulla on sattuneista syistä ylimääräistä aikaa, päätin hieman soveltaa (ihan vaihteen vuoksi). Eli tein siis jonkin omituisen, mutta herkullisen lasagne/pastavuoka fuusioituman. Keitetyt penne-makaronit pystyyn vuokaan, juustoraastetta, pastakastike ja lisää juustoraastetta. Jatkossa laitan ensimmäisen juustokerroksen vaikka vuuan pohjalle tai jotain kun nyt tuo kastike ei valunut pastojen sisään niinkuin olin ajatellut...tai käytän toisenlaista pastaa (koska on olemassa jotain isoa tuubimakaronia)

Sushi on hyvää etenkin kun unohtaa pakasteversiot. Valmiissa ateriasetissä on täytteitä (kala, kasvikset jne) lukuunottamatta kaikki tarvittava (jopa riisi). Ja todellakin helppoja valmistaa ja syömistä tulee taatusti riittävästi. Meillä maistui lohi-kurkku makit :) ja kuvassa siis yhdestä setistä tuleva sushimäärä (ja nuo oli ainakin mun mielestä melko isoja)


Tulossa on myös jotain pietä ja kivaa kunhan saan kaiken valmiiksi. Sitä odotellessa: nauttikaa hyvästä ruuasta ja seurasta!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja (piikeillä tai ilman) tai kommentoi muuten vaan