Oikea koukku


Olen intoutunut virkkailemaan neulomisen lisäksi. Mukava telkkaria katsellessa virkata kun ei tarvitse pelätä, että silmukat putoaa.

Koska virkkauskokemukseni rajoittuu peruskoulussa opeteltuihin ketju- ja piilosilmukoihin niin piti opetella muutamia silmukoita lisää.

Harjoittelutyönä syntyi isoäidinneliöistä tehty ruukunalusliina. Eli siis semmonen rätti, jonka päälle saatoin laittaa lattian ja ruohosipuliruukun väliin suojaksi.
Keskeneräinen projekti #??? : säilytyskori keskeneräisille projekteille. Tämä tapaus on aiheuttanut minulle harmaita hiuksia ja melkoisesti soveltamishetkiä.Kaikista mielenkiintoisin kommellus oli kuitenkin virkkuukoukun katkeaminen. Ostin tässä vähän aikaa sitten sen ihanan värikkään setin muovisia virkkuukoukkuja. Säilytyskoria virkatessa kuului kuitenkin naps ja numero 5 koukku katkesi käteen.  Hätäapuratkaisuna oli teipata maalarinteipillä puolikkaat yhteen. Onneksi sain kuitenkin eilen Lappeenrannan reissulla uuden ihan kunnollisen Novitan virkkuukoukun aiemman korvaajaksi.

2 kommenttia :

  1. Mä en osaa virkata, jos pitää kattoo telkkaria samalla (keskittyneesti) :D

    VastaaPoista
  2. Itse katon aika usein kun avopuoliso pelailee tai sitten jotain ruokaohjelmaa. Harvemmin katson lempisarjojani samalla kun teen käsitöitä (paitsi jos oon jo kerran katsonut ne jaksot)

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja (piikeillä tai ilman) tai kommentoi muuten vaan