Lohtakalaa

Tein ensimmäistä kertaa elämässäni lohta. Siis ihan oikeasta fileestä esti eikä mistää pakaste mössöstä.
Ja siitä tuli hyvää :)

Eli ihan perus pussimuusi (koska olen laiska eikä kahdelle kannata kovin usein tehä oikeaa muussia)

ja

lohifilettä
sitruunamelissaa
mozzarellaa (pallo)
2 dl ruokakermaa
2 - 2,5 dl juustokermaa (esim valion 3 juustoa ruokakerma)

Tee loheen viiltoja, joihin laitat mozzarella siivut. Murustele loppu mozzarella vuokaan, jossa valmistat kalan. Leikkaa sitruunamelissa pieneksi ja ripottele sekaan. Rouhi päälle pippuria ja ripaus suolaa. Kaada päälle molemmat kermat. Paista uunissa 200°C noin 20 minuuttia (kunnes lohi on kypsää).

Annoksen päälle hieman ruohosipulia ja namnam :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja (piikeillä tai ilman) tai kommentoi muuten vaan